Over Pluis Design

Pluis Design is een gezellig naaiatelier in IJzendijke. Je kunt hier terecht voor leuke workshops, naailes, kleding op maat, vrolijke kraamcadeau’s en verstelwerk.

Het opzetten van een creatief bedrijf was altijd al de droom van Renske:

”Ik heb een aantal jaar in loondienst gewerkt. Elke dag was ik aan de slag achter de computer. Mijn handen jeukten op dat moment al om aan de slag te gaan en zelf dingen te maken. Toen er een reorganisatie kwam bij mijn werkgever, besloot ik dat dit het moment was om de baan van mijn dromen te creëren: mijn eigen naaiatelier.”

Pluis Design werd opgericht in de zomer van 2018. In eerste instantie kon je hier enkel terecht voor kraamcadeautjes en verstelwerk. Maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een plek waar je zelf kunt leren naaien. Heb je geen naaimachine? Geen probleem. Je kunt een naaimachine van ons gebruiken.

Lijkt het jou ook leuk om te leren naaien? Is je kleding kapot of ben je op zoek naar een uniek kledingstuk? Neem dan zeker eens contact op! Wij helpen je graag!


Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op Instagram of Facebook! Hier komen ook regelmatig leuke winacties voorbij.