Over Pluis Design

Hoi! Ik ben Renske van de Velde en woon in het Zeeuwse IJzendijke.
Toen in april 2018 een einde kwam aan mijn baan als grafisch vormgever, besloot ik dat dit het perfecte moment was om voor mezelf te beginnen. Dat vormde zich tot Pluis Design. Een klein naaiatelier.

Mijn obsessie voor naaien begon al in 2012. Ik had dringend een nieuwe laptoptas nodig, maar ik kon niks vinden wat aan mijn wensen voldeed. Na dit project volgden er nog veel meer.

Wil je zien aan welke projecten ik onder andere heb gewerkt? Breng dan een bezoekje aan de portfolio-pagina of volg mij op Instagram.


Wat wij doen

Verstelwerk en kledingreparatie

Is je kleding te groot? Zit er een knoop los? Is er een rits kapot? Bij Pluis Design kan het allemaal worden gerepareerd.

Kleding op maat

Altijd al een kledingstuk willen dragen wat niemand anders heeft? Laat dan eens je kleding op maat maken. Neem contact op voor meer informatie.

Workshops en cursussen

Lijkt het jou leuk om ook eens te werken met de naaimachine? Wij hebben een leuk aanbod aan cursussen. Van een tas maken tot kleertjes voor een baby. Of wat dacht je van een naaicursus voor beginners? Je leert hier alle ins and outs om van start te gaan. Wil je liever werken aan je eigen projecten? Dan is het naaicafe zeker iets voor jou.


Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste zien wat we precies doen? Of als eerste op de hoogte zijn van de lancering van onze webshop? Hou dan zeker onze Instagram in de gaten. Wij zorgen dat hier regelmatig een update verschijnt.

instagram