Kleding op maat

Kan je in de winkel niet het kledingstuk vinden wat je altijd al wilde hebben? Bij Pluis Design is het mogelijk om kleding op maat te laten maken. Of het nu gaat om een tweedelig pak of om een keukenschort, wij gaan elke uitdaging aan.

Hoe werkt het?

Tijdens een gratis intake bespreken we de wensen en worden de lichaamsmaten opgemeten.

Op dit moment werken wij enkel met bestaande patronen. Deze kunnen wij wel naar wens aanpassen.

Daarna is het tijd om een stof uit te kiezen. De klant schaft zelf de stof aan. Wij kunnen hier wel advies in geven. Heeft u liever dat wij de stof voor u uitkiezen? Dan kiezen wij tegen een meerprijs 3 opties voor u uit.

Als alle materialen binnen zijn, zetten wij het kledingstuk in elkaar. Bij veel kledingstukken volgen er nog een of twee pasbeurten.


Pluis Design heeft voor mij een poncho gemaakt. Lekker dubbel gevoerd. Heel erg blij met het resultaat. Kon gewoon mijn eigen wensen doorgeven.

Miranda

Hoeveel kost kleding op maat?

WIj hanteren een uurprijs van €22,50 inclusief BTW.

Omdat elk kledingstuk anders is, is het niet mogelijk om een algemene prijs op onze website te vermelden. Wij geven u vooraf altijd een offerte. De offerte is inclusief het uitwerken van het patroon, materiaalkosten en arbeidskosten.

Wilt u halverwege nog bepaalde dingen veranderen? Zoals bijvoorbeeld een ander soort kraag of zak? Dan wordt hier een meerprijs voor gerekend.

Nieuwsgierig of wij uw wens kunnen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Pluis Design heeft voor mij twee lange broeken op maat gemaakt.
Mooie stoffen gebruikt en mooi afgewerkt.
Deze broeken zitten fantastisch.
Dank je wel. Nu maakt Pluis Design een jurk op maat voor mij, ik ben benieuwd.

Wietske

Inspiratie

Wil je bekijken wat wij zoal hebben gemaakt? Neem dan een kijkje in ons portfolio.