Kleding op maat

Kan je in de winkel niet het kledingstuk vinden wat je altijd al wilde hebben? Bij Pluis Design is het mogelijk om kleding op maat te laten maken. Of het nu gaat om een tweedelig pak of om een keukenschort, wij gaan elke uitdaging aan.

Hoe werkt het?

In een gesprek bespreken we wat precies de wensen zijn. Ook worden de maten opgemeten. Wij vragen altijd om zelf al een patroon uit te kiezen op internet en deze aan te schaffen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een volledig zelf ontworpen kledingstuk te laten maken. Wel is het mogelijk om kleine aanpassingen op het patroon uit te voeren.

Daarna is het tijd om een stof uit te kiezen. De klant schaft zelf de stof aan. Wij kunnen hier wel advies in geven.

Als alle materialen binnen zijn, zetten wij het kledingstuk in elkaar. Halverwege dit proces is het tijd voor een pasbeurt. Als het kledingstuk af is volgt er nog een pasbeurt. Daarna worden nog eventuele correcties  doorgevoerd en is het kledingstuk klaar om te dragen.

Hoeveel kost kleding op maat?

Elk kledingstuk is anders en daarom is het ook niet mogelijk om algemene prijs op de site te vermelden. Wij geven u vooraf altijd een offerte. De offerte is inclusief het uitwerken van het patroon, arbeidskosten en het doorvoeren van eventuele correcties na de pasbeurten.

Wilt u halverwege nog bepaalde dingen veranderen? Zoals bijvoorbeeld een ander soort kraag of zak? Dan kan hier een meerprijs voor gerekend worden.

Nieuwsgierig of wij uw wens kunnen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT