Naaicafé aan huis

Stel je voor: je wilt leren naaien, maar het liefst wil je dit in je eigen omgeving. Dankzij het Naaicafé aan huis is dat mogelijk!

Voor hoeveel personen?

Het Naaicafé aan huis kan zowel voor 1 persoon als meerdere personen. Mijn voorkeur gaat uit naar maximaal 5 personen. Zo weet ik zeker dat ik iedereen voldoende begeleiding kan geven.

Waar zorgen wij voor?

Tijdens het Naaicafé aan huis is het ook mogelijk om materiaal van ons te gebruiken. Wij zorgen voor stofscharen, meetlinten en spelden. Wij kunnen ook naaipatronen voor u meenemen. Laat van tevoren even je wensen weten. Wil je dat wij ook voor andere materialen zorgen? Dan kan dit in overleg.

Het is ook mogelijk om bij ons fournituren aan te schaffen. Laat het ons van tevoren weten als je hiervan gebruik wilt maken. Dan nemen wij de gewenste fournituren voor je mee.

Waar moet je zelf voor zorgen?

Fournituren, stoffen, een strijkijzer en strijkplank. Heb je een eigen naaimachine? Dan raden wij aan om deze te gebruiken. U kunt tijdens de lessen ook een naaimachine van ons gebruiken. U betaalt hiervoor een kleine meerprijs. Er zijn maximaal 4 naaimachines aanwezig.

Ik wil een naaimachine gebruiken

Wij maken tijdens het Naaicafé gebruik van de Brother XN 2500. Indien je deze wilt gebruiken tijdens het Naaicafé aan huis, kost dit €4 per les.

Hoeveel kost het?

  • 1 persoon: €22,50 per les à 2 uur
  • 2-3 personen: €15 p.p. per les à 2 uur
  • 4-5 personen: €12,50 p.p. per les à 2 uur

Voor de eerste 7 kilometer rekenen wij geen kilometerkosten. Vanaf 7 kilometer rekenen wij €0,20 per kilometer.