Naaicafé

Naaicafé is heel leuk. Je ontdekt je verborgen talenten en tegelijkertijd zit je in een fijn gezelschap.

Chris

Zelf een broek inkorten, leren hoe je naaimachine werkt of je eigen kleding maken. Het kan allemaal tijdens het Naaicafé van Pluis Design.

In het Naaicafé werk je aan jouw zelf gekozen naaiproject. Misschien maak je kleding voor jezelf of voor een kind. Of maak je een mooie tas of kussenhoes. Alles kan.

Wanneer?

Elke woensdagavond van 19u30 tot 21u30 en donderdagochtend van 9u tot 11u kun je terecht in ons atelier in IJzendijke.

Ik wil graag les op een ander tijdstip

Geen probleem! Hiervoor zijn meerdere opties:
– Privéles, je betaalt hiervoor €5 extra per les.
– Ben je met minimaal 2 personen? Dan betaal je hetzelfde tarief als tijdens het Naaicafé.

Geef je ook les aan huis?

Ja! Kijk hier voor meer info.

Ik heb geen naaimachine.

Je hoeft geen naaimachine aan te schaffen voor het Naaicafé. Wij hebben er voldoende op voorraad. Wil je een naaimachine van ons gebruiken? Dan betaal je hiervoor €2,50 per les.

Let op, de prijs voor het gebruik van een naaimachine is niet inbegrepen bij de strippenkaart of het abonnement. Deze dien je apart te betalen.

Ik heb nog helemaal nooit met de naaimachine gewerkt.

Veel mensen vinden het eng om voor het eerst met een naaimachine te werken. Wees gerust, wij helpen je graag op weg. Doordat de groepen van het Naaicafé uit max. 4 personen bestaan, is er voldoende tijd om je persoonlijk te begeleiden.

Wat moet ik allemaal meenemen naar het Naaicafé?

Fournituren (garen, knopen, ritsen,…) en stof voor je project, je eigen spelden meenemen kan ook handig zijn. Anders moet je ze aan het einde van de les uit je project halen.

Wij hebben ook een klein assortiment aan fournituren en stoffen die je bij ons kunt aanschaffen. Je mag altijd vrijblijvend komen kijken.